E mbani mend Bihterin e bukur? Kanë dalë sk.enat e saj me p.ullë të k.uqe, flet burri i saj: Me gruan time jam….

Aktorja Beren Saat u bë shumë e famshme në Shqipëri vite më parë, kur në ekranin e TV Klan u transmetua “Dashuri e nd aluar”. Në këtë serial shumë të ndj ekur me rekord shikueshmërie, ajo luajtur rolin e “Bihterit”.

Së fundmi aktorja 35-vj eçare po luan në një serial shumë të suksesshëm në Netflix “The Gift”. Në këtë serial Bihter ka luajtur edhe një sk enë për të rritur që mesa duket nuk është pr itur mirë nga ba shkëshorti i saj, Kenan Dogulu. I pyetur së fundmi nga gazetarët për këtë sk enë, Kenan u nx eh dhe tha: “Vetëm për këtë sk enë më pyesni ju, a nuk ka ndonjë sk enë tjetër.”

“Kjo ske në u xhirua dhe ka mbaruar, pse pyesni vetëm për këtë gjithmonë? Ju kam thënë që jam i kënaqur me çdo gjë që bën ba shkëshortja ime, mjafton?”, tha bashkëshorti i aktores.