E kanë thënë me krenari se janë shqiptarë, tre aktorët yje të telenovelave turke zgjidhen ndër më të bukurit në botë

Ndër meshkujt më të preferuar të serialeve turke, për të cilët të gjitha vajzat çme nden për ta janë natyrisht Kivanc Tatlitug, Baris Arduc dhe Can Yaman.

Të tre këta aktorë kanë pranuar publikisht se janë me origjinë shqiptare kështu duke vulosur se shqiptarët janë të bukur.

Renditja e tyre me numra vijon si më poshtë.

Kivanc Tatlitug në vendin 33

Baris Arduc në vendin 68

Can Yaman në vendin 89

Ndërsa 3 vendet e para i i zurën, 1 aktori kinez Xiao Zhan , 2 Kim Taehyung këngëtari i njohur korean dhe vendin e 3 aktori indian Shahrukh Khan.