Video/ Qeni nuk i ndahet a mbulancës që po dërgonte pronaren e tij në sp ital

Një situatë e pazakontë ka ndodhur në një nga rrugët e Stambollit. Një qen i është vënë pas amb ulancës për disa minuta, pasi në të ndodhej pronarja e tij e cila ishte e së murë dhe po transportohej për në sp ital.

Ndonëse mj eku nuk e lejoi qenin që të futej brenda në a mb ulancë, ai e ka nd jekur nga pas duke përshkruar kilometra të tërë. Kur pronarja u fut në spi tal, qeni i qëndroi sërish besnik duke qëndruar pas derës kryesore të godinës së spit alit. Videon e keni menjehere ne vazhdim, KLl.K0 PER Tl H4PUR!