“Benz”-i doli nga rruga dhe ak.sidentoi 24-vj.eçaren, arr.estohet i riu Jehon Breçani

Është arr.estuar sot Jehon Breçani, djali i ish-zv/drejtorit të pol.icisë që aksi.dentoi dje me makinën e tij tip “Benz” një 24-vje.çare në Tiranë.

Jehon 11

“J. B., 19 vj.eç, pasi ditën e djeshme në rrugën “Xhanfize Keko”, ka aksi dentuar këm bësoren shtetasen Xh. G., 24 v jeçe, e cila ndo dhet në spi tal, nën kuj desin e mjek ëve; Materialet u referuan në Proku rorinë pranë Gjyk atës së Shkallës së Parë Tiranë, për veprime të mëtejshme”, njofton po licia.

Përpla sja ka qenë e fo rtë, çka bëri që e reja të pë sojë dë mtime të rën da në gjy mtyrë. Ajo është dërguar menjëherë në spit alin e Tra umës, ku ndo dhet nën kujd esin e mje këve, por gje ndja e saj vazhdon të jetë e rën duar.