Këto janë 10 emrat më të bukur për fëmijë në 2021

Këtë vit, emrat më të njohur për fëmijë janë shumë të ngjashëm me më të njohurit në 2020.

Për vajza:

1. Sophia

2. Olivia

3. Amelia

4. Lily

5. Isla

6. Ava

7. Mia

8. Aria

9. Freya

10. Isabella

Për djem:

11. Muhammad

12. Noah

13. Oliver

14. Arthur

15. Leo

16. Freddie

17. George

18. Theo

19. Charlie

20. Jack

Gjithashtu emrat e vjetër kanë filluar të rikthehen në modë dhe këto janë:

Violet,Adelaide, Audrey dhe për djem Ezra, Atticus dhe Eli.