Ai është 44 vj.eç dhe ajo 25, fIet burri: Ne duhemi shumë por mua më ngac.mojnë pIot fe.mra

Apnea e gjumit është e zakonshme, por shumë çrregullim gjumi. Sipas Udhëzuesit të Ndihmës, apnea e gjumit është ndërprerja e modelit tuaj të frymëmarrjes. Njerëzit që v uajnë nga ky çrregullim mund të kenë pushime të gjata në frymëmarrjen e tyre. Shenjat e apneas së gjumit përfshijnë:

• Gërhitje me zë të lartë

• Mbytje ose gulçim për ajër

• Lodhje gjatë ditës

Trajtimi Natyror: Apnea e gjumit mund të trajtohet me disa ndryshime të jetesës. Udhëzuesi i Ndihmës tregon që mbipesha mund të jetë një faktor rre ziku për zhvillimin e saj. Nëse është kështu, atëherë duhet të përpiqeni të humbni peshë dhe të mbani një mënyrë jetese të shëndetshme dhe aktive. Përveç kësaj, duhet të shmangni alk oo lin, të hiqni pir jen e duhanit dhe të përpiqeni të mbani një orar të rregullt të gjumit.

Ai bëri lëvizjen e parë duke e kom.plimentuar praktikën e saj të yogas dhe ndërsa të dy thonë se kishte një kimi të menjëhershme mes tyre Emily, nga Arizona, he.zitonte për shkak të he.ndekut të tyre të dukshëm në moshë.

Mirëpo ata janë shumë të lumtur tashmë. Mi.chael thotë se ka shumë femra që i va.r.disen por ai do vetëm Emily-n.