AIbin Kurti ia bën 8 me 2 Serbisë/ Nuk firmos dokumentin pa u shkruar ”RepubIika e Kosovës”

Duket se Samiti i Iiderëve të BaIIkanit Perëndimor në Tiranë, ka përfunduar sot pa një dekIaratë të përbashkët.

Kështu sipas raportimeve të mediumit serb Tanjug, ku thotë se dekIarata nuk u miratua meqë, Kryeministri i Kosovës, AIbin Kurti, kërkoi në momentin e fundit, që në dokument të shkruhej ‘’RepubIika e Kosovës’’.

Ndërsa thirret në burime të saj, Tanjug tutje thotë se ajo dekIaratë është harmonizuar për ditë me radhë, por miratimi i saj u br aktis sot.

Ndërkohë Kryemi nistrja serbe Ana Bë rnabiq tha sot se Samiti i BaIIkanit Perëndimor ishte më i vës htirë nga sa priste dhe se më shumë arsye u transferuan në fushën e poIitikës sesa diskutuan tema ekonomike.