Lajme

Mesazhet / Pse janë tm.erruar Genc Pollo dhe Arben Ahmetaj pas memorandumit të Biden për t’i shpallur luftë korrupsionit të Tiranës? ‘Kuqoja’ i PD mori 1.2 milionë euro ‘cash’ për një aferë

Në fillim të muajit qershor 2021, administrata e pre.sidentit amerilan Joe Biden miratoi një memorandum historik, duke i shpa.llur zyrtarisht lu.f.të ko.rrupsionit politik në Shqipëri. Dokumenti u sinjalizua nga ambas.adorja ame.rikane në Tiranë Yuri Kim, […]