Luani do nuse për shtëpi/ Ja kush është konkurrenti më i ri që ka ardhur të gjejë nuse në Përputhen 40

Luan Muhaj është konkurrenti më i ri në Për’Puthen +40. Ai është nga qyteti i Përmetit, ku jeton dhe punon si mësues.

Nuk mungoi nga c mimi i parë nga Lindita, e cila tha: “Qenke fiks për Gilbertën, mësues po, beqar po.”

40-vje çari rrë feu se pëlqimin më të madh e ka për Gilbertën. Ndërsa ajo u shpreh se ka pasur shpesh oferta nga qyteti i Përmetit edhe nga persona që jet ojnë jashtë vendit.