‘Isha e paf.uqishme’, Era Rusi rrëfen mes lotësh momentin më të vë.shtirë të je.tës, ja ç’më është dashur të bëj

E ftuar mbrëmjen e sotme në emisionin “E ardhmja është vajzë”, këngëtarja Era Rusi foli për momentet e fundit me gjyshen e saj, e cila ndë.rroi je.të në dhjetorin e kaluar. Era tregoi se për herë të parë u n.dje e pafu.qishme për të kënduar kur do i këndonte gjyshes një ninullë bashkë me motrën.

“Doja të shkoja sepse ishte një njeri që rrinte shumë netë pa gjumë, duke qe.pur fustanet e mia dhe të motrës sime. Ka qenë rrob.aqepëse dhe ka qenë shumë e zonja në punën e saj dhe gjithë je.tën e saj e ka bërë me shumë dashuri. Prej saj kemi ma.rrë mirësinë dhe dashurinë, na ka rr.itur me këtë fry.më.“, tregoi Era.

Ajo kujtoi gjithashtu se në ditët e fundit të je.tës së saj, së bashku me të motrën i kënduan një ninullë, me të cilën ata ishin rritur. “Gjyshja na këndonte një ninullë me të cilën ka rritur fëmijët, jemi rritur ne dhe po rri.ten dhe mbesat e mia. Ia kënduam dhe natën e fundit me motrën, shkuam për t’i kënduar ninullën. Motra e nisi, unë isha e pafu.qishme. Për herë të parë në jetë u ndje.va e paf.uqishme për të kënduar, dhe e ndoqa nga pas. Infe.rmierja na tha që në ato momente ajo filloi të kishte një lloj rea.gimi. Na dëgjonte.”, tregoi Era.