Bukuria 61 vjeçe kërkon burrë me 100 mijë Euro, shikoni kë i sjell e bija në studio (video)

Bukuria ka marrë një suprizë të pazakontë nga e bija Rovena, sot në rubrikën “Ka një mesazh për ty”.
Rovena rrëfeu ndër të tjera edhe dëshirën e saj, të motrave dhe vëllait për të martuar mamanë e tyre e cila është 61 vjeç.Sipas Rovenës mamaja e saj nuk pranon që të martohet përsëri.Hap linkun rekl’amues më poshtë dhe shiko videon e plotë…

E sipas Rovenës, e ëma me shaka u ka thënë se nëse do të pranojë, do ta bëjë për një burrë që të ketë 100 mijë Euro.Por stafi i emisionit i ka bërë një surprizë dhe ka gjetur një burrë të quajtur Kujtim, i cili shkon në studio. Burri në fjalë ka me vete një valixhe me 100 mijë Euro. Sigurisht ai luan rolin! Sigurisht ai luan rolin!Hap linkun rekl’amues më poshtë dhe shiko videon e plotë