Nuk e çuan prindërit në ekskursion, ado.leshentja ten.ton t’i japë fund je.tës duke u ve.tëhel.muar

Një 16 vjeçare nga Ballshi ka ten.tuar t’i ja.pë fund je.tës, duke konsumuar pes.ticide që përdoren për rrushin.

Ngjarja e rën.dë ka ndodhur mëngjesin e sotëm. Vajza teksa ka ikur sot nga shkolla, është gjetur rrugës, në gje.ndje të rë.ndë pas hel.mimit.

Dysh.ohet se pri.ndërit nuk e kanë lejuar atë shkonte në ekskursion me shokët dhe shoqet e klasës dhe kjo ka qenë arsyeja e vetë-helm.imit. Pas ngjarjes, 16 vjeçarja mësohet se ndo.dhet në gjendje të rë.ndë për j.etën, në Spi.talin Rajonal të Fierit.

Nga ana tjetër, lidhur me ngjarjen Zyra Arsimore Ballsh ka anu.luar të gjitha eksku.rsionet.

/a.m/NOA.al