Tra.gjike: Gjendet i vd.ekur në lumë një 4 vj.eçar

Një fë.mijë i moshës 4-vje.çare është gjetur pa she.nja j.ete në lumin e fshatit Blaç të komunës së Dragashit. Lajmin për Demokracia com e ka kon.firmuar zëdhënësi i Po.licisë së Kosovës për rajonin e Prizrenit, Shaban Osmanollaj.

“Rreth orë 20:00 Pol.icia ka pranuar informatë se në lumin e fshatit Blaç në komunën e Dragashit është gj.etur një fë.mijë i moshës 4-vj.çare (va.jzë) pa sh.enja j.ete. V.d.ekjen e tij e ka kon.statuar mj.eku i fshatit. Si dhe në vendin e ngj.arjes kanë dale he.tuesit dhe fo.r.enzika ”, tha Osmanollaj

Sipas Osmanollajt, fë.mija ishte duke l.uajtur në afërsi të l.umit dhe pak.ujdesia ka r.ënë në lumë. Per me shume lNF0, KLl.K0 ME P05HTE!