Pas 14 djemve/ Më në fund çifti arrin që të sjell në jetë një vajzë… (FOTO)

Të paktën në vendin tonë nuk janë të pakta familjet e mëdha, me shumë fë mijë, por të jenë të gjithë djem kjo ndodh rrallë.

Kishin 14 djem, ndërsa së fundmi ka ardhur në jetë edhe fëmija i 15, një vajzë. Është fjala për një familje në Miçigan.

Kateri dhe Jay Schwandt janë prindërit e kësaj fa milje të madhe ku dominojnë djemtë. Kateri dhe Jay mirëpritën të enjten e 5 nëntorit, vajzën e tyre të parë dhe fëmijën e tyre të 15, Maggie Jayne.

Ajo është motra e parë e vëllezërve Tyler, Zach, Dreë, Brandon, Tommy, Vinny, Calvan, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker, Francisco dhe Finley. Familja e mrekullueshme është subjekt i shfaqjes TV 14 Outd.oorsmen , i cili nd jek aventurat e tyre në aktivitete të jashtme si gj.uetia, peshkimi dhe kampe.

Vëllezërit e fosh njës janë shprehur:

“Sikur 2020 nuk mund të ishte më i çm endur! Ne jemi të bekuar që mirë presim dhe shp allim lindjen e motrës sonë të vogël, Maggie Jayne. Ne jemi shumë të lumtur dhe më të gëzuar për të shtuar Megie Jayne në familjen tonë.

Ky vit ka qenë i paharrueshëm në shumë mënyra, për kaq shumë arsye, por Megi është dhurata më e madhe që mund të imagjinojmë.

Shumë urime për Kateri dhe Jay Schëandt për lin.djen e vajzës së tyre të vogël!”