I ma skuar dhe qesen e lekëve në dorë, ky është momenti kur haj duti i “Exchange” vrapon pasi u p ërplas me motorr (video)

Newsb.omb ka siguruar pa mjet e momentit kur një nga autorët e grab itjes që ndodhi mëngjesin e sotëm në Tiranë vrapon nga fr ika, i mask uar dhe me qesen e lekëve në dorë.

Me ma skë dhe kapuç, me dorashka ai vrapon teksa vazhdimisht kthen kokën pas, mirëpo nuk i ka sh pëtuar kamerave. Sipas poli cisë grab itja ndodhi rreth orës 09:05, në rrugën e “Kavajës” në kryqë zimin me rrugën “Mihal Duri”.

Persona ende të paidentifikuar go ditën me sende të f orta dhe më pas i morën një shumë parash Qani Zilit, 55 vjeç, i cili po transportonte me motor vlera monetare të një pike valute.

Mendohet se grab itësit e kishin ru ajtur dhe kishin informata për lëvizjet që do të bënte ai. Ata e pikasën, e su l muan dhe më pas i morën lekët. Kur po largoheshin me motorr ata u pë rplasën, por e lanë aty motorrin dhe u la rguan nëpër rrugica. Pol icia është duke mbledhur informacion nga d ëshmitarë në vendngjarje dhe kamerat e sigurisë.