Fotografitë më të çu.ditshme të dasmave që keni parë ndonjëherë

Jemi mësuar që fotografitë e dasmës të jenë kulmi i romancës dhe dashurisë.

Por sigurisht që nuk do të pr.isnim diçka të tillë.

Përgatitni kok.oshkat dhe shijoni këto foto më të çu.d.itshme nga dita e tyre e veçantë.

Këto imazhe as nuk do t’i ruajmë në sirtar, e lëre më të v.are.n në mur.