Pyetet kush janë më të mirë shqiptarët apo ganezët, Mario BaIoteIi jep përgjigjen

Mario BaIoteIi mbrëmjen e djeshme u dha përgjigje fansae të tij në “St.ory”, profili i tij në rrjetin social “Ins.tag.ram”, ku është pyetur cilët janë më të mirë shqiptarët apo ganezët. Pamjet ne vazhdim!

Ish-su.l.muesi i Interit dhe i Milanit, si dhe i Kombëtares italiane, nuk zhg.ënjeu aspak ti.f.ozët shqiptarë.

Su.l.muesi italian i Monzës ka eti.ketuar personin që e kishte pyetur dhe kishte vendosur një ze.mër në mes dhe anash dy flamujt, atë të Ganës dhe atë të Shqipërisë.

Një gjest i mrekullueshëm i Balotelit i cili në prgjigjen e dhënë vlerësoi shumë shqiptarët.

Aktualisht Baloteli ka zhvilluar me Monzën një nde.shje, ku që në debutim realizoi edhe një gol.

Su.l.muesi aktualisht është dë.m.tuar.

/a.m/NOA.al