lgIi Tare suI.mohet eg.ërsisht nga një ‘pitbuII’, i ng.ordh një nga qentë e tij (FOTO)

Momente fri.ke për lgIi Taren. Të mërkurën, drejtori sportiv i klubit të futbollit të Lacios, është su.l.muar nga një qen i racës ‘pit.bull’, ndërsa ai po shëtiste me qentë e tij.

E gjitha ngj.arja ndodhi në “Olgiata”, afër rezidencës ku banon ish-futbollisti i kmbëtares shqiptare. Mediat italiane, raportojnë se pasi u ngjit mbi një gardh, kafsha su.l.moi qentë e Tares, duke v.r.arë një prej tyre dhe duke p.lag.osur tjetrin.

Në një përp.jekje për të zmbr.apsur su.l.min, Tare u p.la.gos në lu.f.tën me qenin ‘pit.bull’.

Një episod i t.me.rrshëm, që shqe.tësoi thellësisht jo vetëm menaxherin e Lacios, por edhe gjithë familjen e tij për hu.m.bjen e një prej qenve të tyre të dashur në një mënyrë kaq të e.g.ër dhe dramatike.

“Pusho në p.aqe zemër, më mun.gon shumë. Unë do të të mbaj gjithnjë në zemrën time”, shkruan në Ins.tag.ram djali i Iglit, Etie.nne Tare, i cili luan si su.l.mues me skuadrën e të rinjve lacialë, duke përshëndetur me një video qenin e familjes të v.r.arë nga ‘pi.t.bull’-i.

Komiteti i banorëve të zonës rezidenciale “Olgiata” në Romë, bëjnë me dije se kanë ndërmarrë një pa.di ci.vile dhe l.igjore ndaj kësaj ngjarjeje, në mënyrë që të mos përsëritet më, për mb.roj.tjen dhe sig.urinë e të gjithë komunitetit në këtë lagje, i cili ndihet i tro.n.ditur./e.a/noa.al/