Shqipja hedh ”bo mben” e radhës, Melisën dhe Andin…

Ish-konkurrentja e “Përp uthen”, Shqipe Hysenaj ishte e ftuar në Top Albania Radio në emisionin “Ndr yshe”, ku tregoi se është e lumtur që e vu ri drejtësinë në vend.

“Unë drejtësinë time e vu ra në vend, unë luf tën e fitova, pastaj si të h umbja si të fitoja, e rë ndësishme është që e shijova!”, tha Shqipja.

E pyetur për thas hethemet se Melisa mund të jetë në një li dhje me Andin, Shqipja pohon se këta të fundit po bashkëjetojnë

“Unë e di që Melisa ka ardhur për Andin, e zgjo dhi Fatjonin për lojë, e zuri me gojë emrin tim për ‘show’…”, tha Shqipja.

Ndërkohë Melisa dje i mohoi aku zat. “Kam qenë të shtëpia e një shoqe. Ky kapuçi është i imi dhe ia fala Andit se ma pa një ditë në program. Nuk dua të merrem me llafe”, tha Melisa.

.