Hum.bi je.tën në Amerikë në lule të m.oshës, ta pr.ek zem.rën daja i kampionit shqiptar: Motra e tij u betua që do….

Një ngjarje tr ag ji ke ndodhi para pak ditësh në SHBA, ku u nda nga jeta sportisti 24-vjeçar Klavio Meca.

He suffered a heart attack!” How the 24-year-old Albanian swimmer passed away | Top-News1.com

Ai ishte notar, ndërsa jetonte prej disa vitesh në Amerikë. Aty kishte kryer edhe studimet, ndërsa prej pak kohësh po punonte me panelet diellore.

Laj.mi u bë publik nga Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar. Meca kishte arritur suksese të shumta në sportin e notit duke veçuar atë në Budapest të Hungarisë, teksa kishte th.yer rekordin kombëtar në 400 metra stil të lirë me kohën e përgjithshme 4’04”03.

Ndërkohë ditën e sotme në lidhje me hum.b.jen tra.gj.ike të nipit të tij, ka folur edhe daja i 24-vjeçarit, i quajtur Besard Vrapi. Ai u shp.reh se biseda e fun.dit me të ka qenë për Kri.shtlin.dje.

Daja u shpreh:

Klavio ka studiuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, e kishte pak kohë që kishte nisur edhe punë. Por si pa.sojë e pan.demisë, ishte në shtëpi. I festoi edhe Kri.shtli.ndjet dhe pastaj i.ku. Ishte gjithmonë pozitiv. Nuk ishe nipi, por shoku im. Nuk ka patur ndonjë gjë, së.m.undje. Motra e të nd.j.erit ka pre.mtuar se për shp.ir.tin e vëllait të saj do të bëhet kampione bote.