Këngëtari dhe gazetarja shqiptare pr eken nga COVID-19, ja gjendja e tyre

Këngëtari i njohur Skerdi Ago dhe partneria e tij, gazetarja Vesa Rama janë pr ekur nga kor onavirusi.

Lajmin e ka bërë me dije vetë këngëtari me anë të një postimi në rrjetet sociale.

Me anë të postimit në ‘Instastory’ këngëtari shkruan se ai dhe partnerija e tij janë infe ktuar me Co vid-19. Skerdi ka bërë të ditur se edhe pak ditë i mbesin deri në përfundim të ka rantinës, pasi janë në shërim e sipër.

“E di që ju kam premtuar disa projekte të reja, por unë dhe gruaja ime Vesa Ago jemi duke u shëruar nga Co vid-19. Kanë mbetur vetëm edhe pak ditë derisa të mbaroj vetëizolimin dhe atëherë do të ketë shumë këngë të cilat i kam gati për ju. Ju dua shumë dhe faleminderit për përkrahjen e vazhdueshme. Mbroni veten dhe familjarët tuaj. Kjo situatë do të kalojë shumë shpejt.”- shkruan Skerdi.