Dhëndri ndalon dasmën: Zemra ime i përket dikujt tjetër, Nuk do ta besoni Arsyjen….

Dhëndri ndalon dasmën: Zemra ime i përket dikujt tjetër, Nuk do ta besoni Arsyjen….
Nuk do ta besoni pse, ndegjojeni dhe kuptoni se pse e la nusen e naten e dasmes. Videon e keni ne vazhdim