“Ose këta s’kanë fansa, ose nuk…”, Aurela Gaçe thu mbon k eq kolegët për klikimet e këngëve në youtube

Jennifer Lopez dhe Maluma publ ikuan pak ditë më parë këngën e nd arë në dy pjesë që mban titullin “Pa’ti & Lonely”, që do të paraqitet si kolonë zanore e filmit ‘Marry Me’ .

Ndërkohë këngëtarja shqiptare Aurela Gaçe, ka zgjedhur pik ërisht këtë pr ojekt të fa mshëm nga dy shja, për të ir onizuar dhe thum buar këngëtarët shqiptarë.

“3 ditë, 3 milionë e 500 mijë shikime. Ndërkohë, Subscribers në Youtube 13.4 milionë. Ose këta s’ka në fansat (që dmth o kanë këta o s’di tjetër) ose s’dinë te blejnë, ose ose, duhet të ishin shqiptarë që të kishin më shumë sukses në këto lloj punësh.

Ah, nejse thuaj. Po të ishin këtu, do të kishin th yer reko rde edhe më shumë se ka q. Do të shkruante edhe media për thy erje rekordesh. Po nejse thuaj. Hajt natën”, ka shkruar Aurela, duke iro nizuar faktin se Lopez dhe Maluma nuk kanë aq fansa sa kanë artistët shqiptarë.

Me pak fjalë, Aurela sapo ho dhi një th umb për mënyrën se si disa këngëtarët shqiptarë mar rin miliona klikime, në shumë pak kohë.