Dek larata befa suese e “Mihrimah” për fëmijët e saj: Me zi ia dal…

Pelin Karahan, aktorja turke që ne e njohim përmes rolit të Mihrimah, është shpr ehur se nuk është e le htë që të rri sësh 2 djem, duke sht uar me humor se “nuk është e thje hstrë të kuj des ësh për tre meshkuj në shtëpi, përf shirë edhe bashkëshortin.

Aktorja bukuroshe Pelin Karahan u martua me biznesmenin Bedri Güntay në 2014, dhe së bashku kanë dy djem.

E ftuar në një emision në turqi ajo tha se e kishte mb yllur kapitullin me fëmijët dhe se nuk kishte në plan ta shtonte familjen.

Nuk është e lehtë të kujd esesh për 3 burra në shtëpi. Me zi ia dal. Prandaj nuk po mendoj për fë mijën e 3-të. Allahu ia dhuroftë kujtdo që dëshiron”, tha ajo.