I kemi parë vajzën si e ka, por a jeni njohur ndonjëherë me gruan simpatike të Niko Peleshit?

I kemi parë fotot e të bijës, e cila eshte komentuar shume per tiparet e saj te hijshme, por rralle kemi pasur ne qender te vemendjes bashkeshorten e Niko Peleshit.

Mastershefi Fundim Gjepali ka publikuar një foto ku shfaqet në tavolinë me ish ministrin e Bujqësisë, Niko Peleshi, bashkëshorten e tij Amarda dhe Arbër Cepanin.

Të tre kanë vizituar agruturizëm Gjepali në Shijak ku kanë ng rënë darkë.

‘Në agroturizem.gjepali me miq të mirë që e njohin shijen, që janë të suksesshëm në pozi cionet e tyre dhe që reflektojnë mirësi. “Zgjidhi shokët më të mirë se veten”- thotë një fjalë e urtë… Faleminderit Amarda, Niko dhe Arbër që më erdhët’, shkruan Gjepali në postimin e tij.