Nuk e gjejnë dot as profesorët e matematikës/ Ju e gjeni dot cili numër mungon

Testi qe po çmend te gjithe. E gjeni dot numrin që mungon, edhe profesorët e matematikës ngecin te ky test

Kur filloni të zgjidhni kuizin më poshtë, mund të kuptoni se ju mungon një aftësi e rëndësishme e matematikës.

Testi që po i ‘çmend’ të gjithë! E gjeni dot numrin që mungon?

Në kuizin e mëposhtëm ju kërkohet të gjeni se cili numër mungon. Aty jepen disa linja numrash dhe ju duhet të zbuloni se cili numër mungon.

Pse kaq shumë njerëz dështojnë? Sepse vetëm me një shikim, është pothuajse e pamundur të vërehet shifra që mungon. Nëse ju keni sy të mprehtë, mund të jeni në gjendje të dalloni numrin që mungon.