Artisti Robert Aliaj jep lajmin e mirë: Vajza ime Gala na ka bërë krenar në Belgjikë, ja çfarë ka arritur ajo

Gala, vajza e Robert Aliajt ka shkëlqyer në ‘The Voice of Belgium’ dhe ka sigu ruar zyrt arisht vendin e një prej finalistëve.

Na bëri të gjithëve krenarë! Vajza e Robert Aliajt

Lajmin e bukur e ka dhënë vetë Robert Aliaj, me anë të një postimi në rrjetet sociale. Këngëtari ka nd arë një pjesë nga performanca e vajzës në Instagram.

“Sapo ndodhi. Gala kaloi në finale. Ndiq eni perfomancën e saj të fundit dhe shumë falenderime për mbës htetësit”, ka shkruar ai.