VIDEO/ Shokohet juria e “The Voice Kids” në Belgjikë, vajza e Robert Aliajt trondit sallën

Një tjetër supertalent shqiptar po shkëlqen në Evropë. Gala, vajza e Robert Aliajt ka shkëlqyer në ‘blind auditions’ të The Voice of Belgium me këngën ”Don’t knoë ëhy” të Norah Jones.

Të gjitha karriget janë kthyer për Galën ndërkohë këngëtari Aliaj nuk ka mbajtur emocionet në backstage.

Me lëvizje dhe brohoritje e ka përjetuar performancën e së bijës pas hapit të parë të suksesshëm në Belgjikë. Gala duket se është në hapat e të atit por më tepër drejt një sukesi ndërkombëtar.

Ndërkohë faqja zyrtare e The Voice Kids Belgium shkruan për vajzën e Robert Aliajt ”Gala tashmë e vendos shiritin shumë të lartë për këtë mbrëmje …”.

Gala zingt Don't Know Why van Norah Jones

Wow! 😮 Gala legt de lat alvast erg hoog voor deze avond… 💕

Posted by The Voice Kids – VTM on Thursday, February 13, 2020