MARRIN VESH SE MBART VIRUSIN VDE/KJEPRURËS, ÇlFTl IË PA MËSHIRË DY FËMlJËT NË AEROPORT

Një ç*ift në Kinë kanë braktisur dy fëmijët e tyre të vegjël, pasi në një aeroport, djali i tyre , i cili kishte ethe, u ndalua të fluturonte për shkak të shpërthimit të virusit më të ri vde*kjeprurës.

Thuhet se prindërit braktisën djalin dhe vajzën e tyre nga porta e nisjes dhe morën më vete avionin për në qytetin lindor të Nanjing, duke lënë punëtorët e linjës ajrore dhe pasagjerët e tjerë në shok.

Lajmi vjen ndërsa vendi është shka*tërruar nga një lloj i ri koronavirus, i cili ka vrarë të paktën 26 njerëz.

Simptomat e tij janë zakonisht ethe, kollë dhe frymëmarrje me probleme. Qytetet në të gjithë Kinën kanë forcuar kontrollet shëndetësore në qendrat e transportit.

Fëmijët përfundimisht u lejuan të hipnin në aeroplanin vendas, raportoi gazeta lokale Yangzi Evening News.